Briefselectie

Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Daarna wordt je sollicitatie aangeboden aan de vacaturehouder. Dit is de afdeling werving en de leidinggevende van de afdeling. Zij bekijken je sollicitatie en bepalen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. We streven ernaar om je binnen twee weken na de sluitingsdatum van de vacature te informeren.

Je mag op gesprek komen

Na een geslaagd eerste kennismakingsgesprek (vaak met de vacaturehouder) volgt er in de meeste gevallen nog een tweede gesprek, waar een toekomstig collega bij aanwezig is. Tot slot is er een arbeidsvoorwaardengesprek, om de details van de arbeidsovereenkomst met je door te nemen.

Bijzonderheden

Als medewerker bij het MCH en Bronovo - Nebo werk je met patiënten, goederen, geld en/of vertrouwelijke gegevens. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Na het arbeidsvoorwaardengesprek krijg je de gelegenheid om je VOG aan te leveren.

Portefeuille

Als je niet wordt uitgenodigd, kan het zijn dat we je gegevens graag in portefeuille willen houden voor een eventueel volgende vacature. Als dit zo is, dan wordt dit bij je aangegeven. Je kunt vanuit de portefeuille ook worden benaderd door onze coöperatiepartner, het Groene Hart ziekenhuis in Gouda.