Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo-Nebo bestaat uit de locaties: MCH Westeinde in de Haagse binnenstad, MCH Antoniushove in Leidschendam en Bronovo-Nebo in Benoordenhout en heeft een alliantie met het LUMC. Het fungeert als topklinisch opleidingsziekenhuis waar medische studenten, co-assistenten, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers worden opgeleid. De speerpunten van ons ziekenhuis zijn acute zorg, infectieziekten, moeder-en-kind, hart- en vaatziekten, ouderengeneeskunde en oncologie.

De zorg in het MCH en Bronovo-Nebo staat nooit stil. Iedere dag zijn er ontwikkelingen waar we als ziekenhuis op moeten reageren. Daarom geven we graag ruimte aan mensen met eigen initiatieven en creatieve ideeën. Wij moedigen medewerkers aan hun eigen prestaties en die van anderen te verbeteren.

Opleiden is hierbij een belangrijk instrument. Onze stichting heeft een alliantie met het LUMC en fungeert als Teaching Hospital voor medische studenten en co-assistenten. Ook leiden we in grote getale medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers op. Door onze krachten te bundelen, combineren we de sterke kanten van de huizen en kunnen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden. Lerend werken en werkend leren is ons motto.

Dat is waar MCH en Bronovo-Nebo zich in onderscheidt. In dit ziekenhuis worden je plannen, ideeën en suggesties gehoord. Hier ervaar je de ruimte om samen met collega’s de kwaliteit van de zorg te verbeteren en om je ideeën waar te maken.

Laat je inspireren

Ben jij iemand vol met ideeën, die meer voor elkaar wil krijgen? Laat je dan inspireren door de succesverhalen van onze collega’s en reageer direct op onze vacatures.