Een vak leren in het ziekenhuis betekent hard werken. Vier dagen in de week in het ziekenhuis, gemiddeld één dag in de week naar school. We kunnen je opleiden tot bijvoorbeeld OK-assistent of verpleegkundige. Om het leren in de praktijk goed te laten verlopen heeft iedere locatie een aantal praktijk- en werkbegeleiders. Samen begeleiden zij je in het opdoen van relevante werkervaringen, het maken van praktijkopdrachten en het reflecteren op jouw eigen leerproces.
Je kunt ervaring opdoen op verschillende afdelingen wat leidt tot breed opgeleide medewerkers. Bovendien kan je na het behalen van je diploma een keuze maken voor de afdeling waar je de meeste affiniteit mee hebt.
Na het behalen van een beroepsopleiding zijn er nog allerlei vervolgopleidingen die je zou kunnen gaan doen. Kijk voor meer informatie bij onze leer-werktrajecten.

Heb je al een keuze gemaakt? Kijk dan bij de vacatures of er een opleidingsplaats beschikbaar is. Of lees meer over de arbeidsvoorwaarden van de leer-werktrajecten.