uploads/titelfoto/bronovo_panorama.jpg

Word vriend van Bronovo

Ziekenhuis Bronovo is continu in beweging. Stichting De Vrienden van Bronovo doet er alles aan om het verblijf van de patiënten en hun familie of vrienden zo aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor zijn extra voorzieningen nodig. Uw hulp maakt hét verschil.

Momenteel wordt de Spoedeisende Eerste Hulp grondig verbouwd en ondergaat het entreegebied inclusief het restaurant een metamorfose. Het Sociaal Innovatie Team van Bronovo ontwikkelt vele projecten om de uitstekende zorg die het team van artsen en verpleegkundigen van Bronovo biedt te ondersteunen.

Met het cultuurprogramma Bronovozorg = Hoffelijke Zorg stimuleren Bronovo-collega’s elkaar de service voor patiënten naar een steeds hoger niveau te tillen. Bij Bronovo is persoonlijke aandacht even belangrijk als medische aandacht.

2 dec 2014 Bronovo heeft een nieuwe service. Stuur een patiënt een kaartje via Cards to Care en steun hiermee de Stichting Vrienden van Bronovo die heel graag knuffels voor kinderen, een kindvriendelijke operatiekamer en een mooie familiekamer willen... Lees verder