Tijdens uw verblijf in Bronovo kunt u gebruikmaken van de vele faciliteiten in het ziekenhuis.

Eten en drinken tijdens uw verblijf

faciliteiten bronovoUw maaltijd wordt dagelijks vers in de keuken van het ziekenhuis bereid. Voor speciale dieetwensen kan een diëtist geraadpleegd worden. Wordt er tijdens uw opname een dieet voorgeschreven? Dan houden we daar met de menukeuze rekening mee.

Bij de samenstelling van het menu wordt ook rekening gehouden met wensen of voorschriften die te maken hebben met geloofsovertuiging of levensbeschouwing (mits aan ons bekend).

 

 • Ontbijt en lunch
  Iedere ochtend tussen 07.30 en 08.30 uur en ’s middags tussen 12.00 - 13.00 uur komt de hotelservicemedewerker bij u langs met de broodbuffetwagen. U kunt dan zelf direct kiezen wat u tijdens uw broodmaaltijd wilt nuttigen. Het broodbuffet bevat diverse soorten brood en brood vervangingsproducten, zoals ontbijtkoek, muesli en beschuit. Ook is er een ruim assortiment beleg. Natuurlijk krijgt u ook thee, koffie, melk en karnemelk aangeboden.
 • De warme avondmaaltijd
  U heeft de keuze uit 2 menu’s. De hotelservicemedewerker komt iedere ochtend rond 09.00 uur bij u langs om de keuzeformulieren uit te delen en rond 10.30 uur om uw voorkeur te noteren. Het is prettig als u dan al eens naar het menu hebt gekeken en uw keuze heeft bepaald. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze bespreken met de hotelservicemedewerker

Gezamenlijke kapeldiensten

Elke zondagmorgen is er om 10.00 uur een gezamenlijke (oecumenische) Kapeldienst. Uiteraard zijn familie en belangstellenden daarbij van harte welkom. In de regel gaat daarin een van de geestelijk verzorgers voor. Vrijwilligers komen op vrijdagmiddag bij u langs om u te informeren over de komende dienst. Op zondagmorgen zijn er andere vrijwilligers die u, indien nodig, met uw bed of rolstoel naar de kapel brengen en weer terug. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.
Informatie over actuele kapeldiensten vindt u in de agenda.

Kapel/Stiltecentrum

De Kapel bevindt zich op de 5e etage (route 57) van het Ziekenhuis. De ruimte is ook door de week voor ieder toegankelijk als Stiltecentrum. Er ligt een 'Gedachtenboek' waarin iedereen kan schrijven wat hem of haar op dat moment beweegt.

Televisie, telefoon en internet

In Bronovo is het gebruik van televisie en radio gratis. Voor gebruik van de televisie op kamers met meer personen, of op uw verzoek, verstrekt de Hotelservice koptelefoons.
U mag gebruik maken van uw mobiele telefoon, behalve op plaatsen waar staat aangegeven dat dit verboden is.
In het gehele ziekenhuis kunt u gebruik maken van gratis WIFI. U kunt daarvoor eenvoudig inloggen met uw telefoon, laptop of tablet op het WIFI netwerk van Bronovo (WL_Internet).

Postbezorging

Dagelijks wordt de post op de afdeling bezorgd. Aan u gerichte post bereikt u het snelst als het op de volgende manier wordt geadresseerd:

 • Uw naam
 • Afdeling, kamernummer
 • Bronovo
  Postbus 96900
  2509 JH Den Haag

Bent u al ontslagen uit het ziekenhuis? Wij sturen de post door naar uw huisadres.

Patiënten- en bezoekersrestaurant en Shop

restaurant_0003_web300.jpgIn de Ontvangsthal van Bronovo vindt u:

 • Het restaurant
  voor koffie, fris, een hapje of een uigebreide maaltijd.
 • De Shop
  voor kleine cadeautjes, bloemen en producten voor persoonlijke verzorging.  

U kunt met contant geld betalen of met uw pinpas.

De openingstijden van restaurant en shop zijn:

 • Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 20.00 uur
 • Zaterdag en zondag en op feestdagen van 11.00 - 20.00 uur.

De kapsalon

Op de begane grond is de dames- en herenkapsalon 'Kapsels' gevestigd, waar u terecht kunt voor uw haarverzorging en uw haarwerken. U kunt bij de kapsalon zowel contant betalen als pinnen. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en zaterdag van 08.00 - 13.00 uur.

U kunt een afspraak maken via de secretaresse van de verpleegafdeling. U kunt ook rechtstreeks bellen voor een afspraak naar 088 979 82 53. De prijslijst kunt u opvragen bij de hotelservicemedewerker.

Kunst in Bronovo

Bronovo besteedt veel aandacht aan kunst. Overal in het pand vindt u schilderijen, litho's, posters en beelden. Het grootste gedeelte van deze kunst is onderdeel van de vaste collectie van Bronovo.

Daarnaast worden er ook wisselende tentoonstellingen gehouden in de gangen op de 1e en 2e etage. De mogelijkheid bestaat om deze kunstwerken direct van de kunstenaar te kopen. U kunt hiervoor contact opnemen met de kunstenaar (zie informatie bij de expositie).

Voor meer informatie over de wisselende exposities of een mogelijkheid om zelf te exposeren kunt u terecht bij de coördinator Kunst in Bronovo. Zij is bereikbaar via e-mail: informatie@bronovo.nl

Kijk voor actuele exposities in de agenda.