Buitenpoli Statenkwartier

President Kennedylaan 15
2517 JK Den Haag

Buitenpoli Statenkwartier is gevestigd in Gezondheidscentrum Statenkwartier aan de President Kennedylaan 15 (ingang Aert van der Goesstraat).

De volgende specialismen van MCH-Bronovo houden spreekuur op locatie Statenkwartier:

Buitenpoli Statenkwartier is met name bestemd voor patiënten die in dit gedeelte van Den Haag wonen en graag gebruikmaken van de specialistische zorg van MCH-Bronovo op een locatie dicht in de buurt.

Op de locatie wordt samengewerkt met de huisartsen van de AHOED Statenkwartier (Apotheek Huisartsen onder een dak) die zich daar hebben gevestigd.

U kunt bij het maken van een afspraak vragen of betreffende specialist spreekuur houdt op de Buitenpoli Statenkwartier.

Korte wachttijden en goede bereikbaarheid

Buitenpoli Statenkwartier kent geen lange wachttijden. In de regel kunt u na verwijzing door de huisarts binnen een week terecht op het spreekuur van één van de specialisten. De Buitenpoli Statenkwartier is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gezondheidscentrum beschikt over een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw.

Afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken op de Buitenpoli Statenkwartier, dan neemt u contact op met de betreffende polikliniek in MCH-Bronovo. Let op: als al van te voren duidelijk is dat aanvullend onderzoek zoals bijvoorbeeld een röntgenfoto nodig is, is het handiger een afspraak in MCH-Bronovo zelf te maken.
De secretaresse van de specialisten op Buitenpoli Statenkwartier is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 070 - 310 89 29. U kunt via dit nummer geen afspraak maken.

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent, wilt u dan zo vriendelijk zijn uiterlijk 24 uur van tevoren (tijdens kantooruren) contact op te nemen met de betreffende polikliniek/afdeling in MCH-Bronovo.

Toegankelijkheid

Buitenpoli Statenkwartier is voor rolstoelgebruikers goed bereikbaar via de hellingbaan. Er zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van het gezondheidscentrum. Bij de receptie is een rolstoel beschikbaar. Indien u hulp nodig heeft, kunt u van tevoren contact opnemen met de secretaresse via telefoonnummer 070 - 310 89 29.