Locaties

MCH-Bronovo is een topklinisch ziekenhuis op 3 locaties:

  • MCH Westeinde een typische binnenstadslocatie in hartje Den Haag.
  • MCH Antoniushove goed bereikbaar in Leidschendam-Voorburg en de locatie voor de Vlietstreek.
  • Bronovo een middelgrootte locatie in Den Haag

Hubertusduin

Op het terrein van Bronovo staat ook het gebouw Hubertusduin. Dit centrum huisvest verschillende afdelingen en poliklinieken van MCH-Bronovo, naast diverse (para)medische disciplines.

Buitenpoliklinieken

MCH-Bronovo wil dat patiënten dichtbij huis terechtkunnen voor medische zorg. Daarom hebben wij meerdere buitenpoliklinieken aan de rand van ons verzorgingsgebied. Hier houdt een aantal specialismen spreekuur. Daarnaast kunt u er terecht voor bloedafname en kleine verrichtingen.

Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar

Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar levert een compleet zorgaanbod, van huisarts tot aan ouderenzorg, met meer dan veertig zorgverleners. Veel specialisten die hun thuisbasis hebben in Bronovo, houden eveneens spreekuur in het gezondheidscentrum.

Het Huis Nebo

Het Huis Nebo, centrum behandeling en zorg, is een verpleeghuis voor somatische en psychogeriatrische bewoners. Nebo biedt plaats aan 120 cliënten. De helft van de plaatsen is bestemd voor bewoners met lichamelijke (somatische) gezondheidsproblemen; de andere helft is voor bewoners met psychogeriatrische gezondheidsproblemen.