uploads/titelfoto/orthopedie_titel822x358_1.jpg

Focuskliniek Orthopedie

 Bel voor een afspraak: 088 979 24 45 (08.00 – 17.00 uur)

Laat u bewegen

Pijn aan uw heup, knie of enkel door een sportblessure, gescheurde banden of versleten gewrichten (artrose) kan uw dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. Zowel privé als op het werk. De Focuskliniek Orthopedie van MCH-Bronovo helpt u weer vooruit.

We behandelen jaarlijks 19.000 patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat. En met succes: van de patiënten die we opereren, zijn de meesten zo’n 6 weken na een operatie weer volop in beweging. We bieden deze excellente zorg aan voor iedereen, dus ook voor u.

Behandeling

Wij behandelen alle soorten klachten aan voet, enkel, knie, heup, schouder, elleboog en pols. Onze behandeling is afhankelijk van uw klacht en uw persoonlijke situatie. Soms zijn advies, een brace of medicijnen de beste oplossing. Soms biedt een operatie aan bijvoorbeeld knie of schouder uitkomst. Als dat nodig is voor uw behandeling, kunnen we snel en makkelijk overleggen met andere specialisten uit ons ziekenhuis.

Gespecialiseerd

Elk van onze negen orthopeden is gespecialiseerd in een gewricht, en met deze ervaring krijgt u de beste behandeling. Ook onze vaste OK-medewerkers en verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in orthopedische zorg. Zo treft u altijd een ervaren specialist en een deskundig en goed op elkaar ingespeeld team.

Snel weer soepel

Met een verwijzing van uw huisarts, kunt u een afspraak maken op één van onze poliklinieken. U kunt snel terecht voor uw eerste afspraak. En zijn er onderzoeken nodig? Dan plannen we die op 1 dag, direct na het gesprek met de specialist. Als een operatie voor u de beste oplossing is, dan start kort na de operatie de revalidatie. Zelfs op vrijdagavond. Zo kunt u zo snel mogelijk weer naar huis.

Voordelen Focuskliniek Orthopedie

  • Top specialistisch behandelteam
  • Korte wachttijden
  • Spreekuur per gewricht
  • Alle specialisten en faciliteiten van het ziekenhuis direct bij de hand
  • Persoonlijke benadering en informatie op maat
  • Een eigen behandelend arts
  • Op 1 dag diagnose en behandelplan

Meer informatie Focuskliniek Orthopedie