Professioneel mantelzorger

Professioneel mantelzorger

Switch to English

bronovo_comfortservice.pngBronovo laat u er niet alleen voor staan. Daarom werken wij nauw samen met Senior Services, onderdeel van een partnerorganisatie van Bronovo. Met hen ontwikkelen wij persoonlijke begeleiding als extra dienst. Dit houdt in dat u een professionele begeleider kunt krijgen die u of uw partner op vele manieren kan ondersteunen:

  • begeleiding en aanwezigheid in het ziekenhuis, ook tijdens uw consult met de medisch specialist of andere zorgverlener;
  • het verzorgen van uw eigen wasgoed tijdens de ziekenhuisopname;
  • het goed regelen van uw vertrek of thuiskomst. Denk aan koken, boodschappen doen, medicatie halen, gezelschap houden, maar ook het (tijdelijk) verzorgen van uw planten en/of huisdieren.

Alle begeleiders die wij beschikbaar stellen zijn zorgvuldig geselecteerd en goed getraind op deze taken en verantwoordelijkheden. Zij zijn vaak van middelbare leeftijd en bezitten een positieve ‘Verklaring omtrent Gedrag’.

Tot september 2014 bieden wij deze service als proef aan voor patiënten die verblijven op de afdeling ‘Wilhelmina’ ( Interne Geneeskunde). Daarna verwachten wij de persoonlijk begeleider op meerdere afdelingen aan te kunnen bieden. 

profmantelzorg2

Tarief en reservering

  • € 20,15 per uur overdag, inclusief BTW.
  • Voor waak- of nachtdiensten en ophaal- of thuisbrengservices gelden andere tarieven.
  • Als u een indicatie ‘begeleiding’ heeft, kunt u deze dienst uit uw PGB betalen.

Meer weten over de diensten van Jeeves?

Kijk op de pagina Senior Service van Jeeves. Of neem rechtstreeks contact op via: telefoonnummer 026 - 333 74 32 / comfortservice@bronovo.nl.