U bevindt zich hier: Home / Bronovo / Patiënten en bezoekers / Specialismen en afdelingen

Obesitas Kliniek

Nederlandse Obesitas Kliniek West
De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK), centrum voor behandeling en preventie van overgewicht, heeft in samenwerking met Stichting Bronovo-Nebo, Medisch Centrum Haaglanden (MCH), het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) en ‘t Lange Land Ziekenhuis een nieuw centrum voor behandeling van obesitas: Nederlandse Obesitas Kliniek West.

Compleet behandelprogramma
De Nederlandse Obesitas Kliniek West gevestigd in Den Haag-Leidschenveen biedt een compleet behandelprogramma, gericht op de behandeling van ernstig overgewicht, inclusief chirurgische ingreep. De kliniek is opgericht door de coöperatie waarin de vier ziekenhuizen samenwerken, de Nederlandse Obesitas Kliniek en chirurgen van MCHaaglanden en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Operaties vinden plaats in MCH Antoniushove in Leidschendam.

Langdurige behandeling van obesitas leidt tot gezondheidswinst, verbetering van kwaliteit van leven en blijvend gewichtsverlies. Diverse specialisten zoals internisten en chirurgen, en andere zorgverleners zoals verpleegkundigen, diëtisten, psychologen, bewegingstherapeuten en zorgcoördinatoren, werken bij de Nederlandse Obesitas Kliniek West nauw samen om begeleiding op maat te geven.

Contact
Mensen met ernstig overgewicht die hiervoor graag een integrale behandeling willen kunnen contact opnemen met de Nederlandse Obesitas Kliniek, telefoon 088 - 883 24 44 of per e-mail via nok@obesitaskliniek.nl.

NOK West
Harriët Freezerhof 183
2492 JB  Den Haag- Leidschenveen

Meer informatie
Informatiebrochure behandelprogramma (.pdf)
Informatiebrochure verkort behandeltraject (.pdf)
Informatiebrochure chirurgische behandeling (.pdf)